Referenties

Met veel trots kunnen we zeggen dat het assortiment van DiGusti Delicatessen verkrijgbaar is bij de volgende referenties:

Horecawerf Amsterdam

In samenwerking met de Horecawerf in Amsterdam presenteren we ons nieuwste concept, de DiGusti Pastabar. Laat u inspirerend door onze chef, proef de mooiste pasta’s met onze andere delicatessen, als tapenades, pastasauzen en truffels. Een mooie locatie om de wereld van DiGusti te ervaren en uiteraard uw favoriete gerecht mee te nemen voor thuis.

» Lees meer...

Eurofresh Belgie

Alle delicatessen van DiGusti zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in Belgie voor delicatessenwinkels, traiteurs en groothandels. Wij zijn erg trots dat we ons complete assortiment met Italiaanse delicatessen exclusief via Eurofresh beschikbaar hebben voor de Belgische markt. 

» Lees meer...

Maxivers

Het complete assortiment delicatessen van DiGusti is vanaf heden ook verkrijgbaar via Maxivers. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en dat we dit assortiment met Italiaanse delicatessen beschikbaar hebben voor de foodservice markt. 

» Lees meer...

Trends & Trade Venlo

Wij zijn erg trots dat ons complete assortiment met Italiaanse delicatessen verkrijgbaar is bij Trends & Trade in Venlo. Hier kunt u in onze shop in shop alle producten van DiGusti zien, proeven en kopen. Op dit moment zijn wij samen met Trends & Trade bezig om in andere vestigingen ook een shop in shop te verkrijgen.

» Lees meer...

DiGusti op Twitter

digusti @KLM sta al 20 minuten in de wacht voor een vraag voor een reeds geboekte vlucht pfff... hoe lang gaat het nog duren?