Wie zijn we?

In 2010 maakt Nederland voor het eerst kennis met DiGusti. Dit is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van de importeur, Ingmar Berkhout. Hij groeide op in Italië en raakte gepassioneerd door de eerlijke, pure Italiaanse keuken. DiGusti Delicatessen is opgericht om de mooiste producten te kunnen delen met andere levensgenieters van over de grenzen.

 

DiGusti is klein begonnen via een online winkel en via enkele speciaal geselecteerde delicatessenwinkels. De laatste jaren komen er meer aanvragen van de betere horeca. Ook hier neemt de belangstelling voor pure, ambachtelijke en eerlijke producten uit Italië toe. In 2015 zet DiGusti Delicatessen haar eerste stappen op de Foodservice markt met een speciaal geselecteerd assortiment Italiaanse delicatessen voor horeca en business to business.

DiGusti staat voor...

De smaak van Italië

Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in de Italiaanse streken, van Calabrië tot in Molise! In de frisse lucht en het zonnige klimaat, krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vindt u weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti.

Producten

Met de allerbeste zorg worden de mooiste producten van Italiaanse bodem geselecteerd. Door regelmatig zelf producenten te bezoeken blijft DiGusti nauw betrokken en selecteren we alleen het beste van het beste. Het assortiment is erg breed, van ambachtelijke pasta’s, prachtig gerijpte balsamico’s tot diverse Limoncello’s en mooie wijnen.

Met respect voor de Italiaanse keuken

Onze pasta’s en sauzen worden in een moderne fabriek geproduceerd, maar met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele ‘Calabrese’ receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kunt u er nu van genieten.

Eerlijk en Traditoneel

DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles is traditioneel en met liefde bereid. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit wat u dan ook zeker proeft!

Oog voor onze klanten

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voorop. Heeft u tips of adviezen of bent u opzoek naar een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op.