Valk Seasons

Valk Versmarkt is uit met een nieuwe magazine en ook Digusti mocht erin stralen!
DiGusti komt met enige regelmaat in de media. Soms door ons zelf gearrangeerd, soms zeer spontaan. In deze rubriek proberen wij het meest relevante nieuws met u te delen. Hieronder treft u diverse artikelen aan over DiGusti die recent zijn verschenen.
Valk Versmarkt is uit met een nieuwe magazine en ook Digusti mocht erin stralen!
Onze Limoncello, Limoncioccolat en Manderinello zijn alle drie bekroond met goud bij de World spirits Award!
u kunt dit artikel vinden op pagina 70:
link: E-book World spirits guide 2022
Marco Diepeveen heeft een mooi stuk geschreven over DiGusti dat verscheen in het magazine: De Zakenmarkt. Het stuk tekst wordt omgeschreven als een culinaire ontdekkingsreis met DiGusti.
Chocolade en citroen
Onlangs schreef Hedwig Zeedijk een leuk artikel in het Algemeen Dagblad waarin hij ons laat weten dat Italiaanse bubbeltjeswijn voor het eerste populairder is geworden dan Champagne.
In de december editie van MarketingTribune verscheen een artikel over Ingmar Berkhout, drijvende kracht achter DiGusti. Hieronder leest u het hele artikel.