Blog

Op dit moment werken wij samen met enkele foodbloggers die met enige regelmaat schrijven over DiGusti. Dit kunnen verhalen zijn over foodevents, ervaringen met een van onze delicatessen of een verslag van een inspiratiereis langs onze producenten. Heeft u belangstelling ook voor ons te bloggen over DiGusti? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

European Culinary Trophy 2016

Ruim een week geleden vond de vierde editie van de European Culinary Trophy plaats in de kookfabriek in Amsterdam. Dit jaar nog grootser en professioneler aangepakt dan vorig jaar. DiGusti was deze editie ook present. Lees hier alles over dit geweldige evenement dankzij de blog van #foodieontoer.

Ambachtelijke Producten & Foodpairings

Herken je dat gevoel?  Een gevoel dat je iets graag wilt doen, maar niet dat er een specifieke aanleiding is… Bijvoorbeeld dat je onwijs veel zin hebt in champagne, maar dat je geen speciale gelegenheid hebt? Dan kun je twee dingen doen, één je laat de champi koud liggen of twee je creëert een gelegenheid. Dit laatste gevoel had ik recent ook, had zin om een blog te schrijven, maar een specifieke gelegenheid was er niet…dus vandaar een nieuwe blog categorie;  Ambachtelijke producten & Foodpairings. De eerste keer de mooie combinatie Balsamico en Reypenaer Kaas.